Meniu

METODE DE PLATA

 

PLATA RAMBURS CURIER

Pentru ca sa va fie cat mai comod, puteti achita comanda d-voastra la receptionarea acesteia, direct curierului.

 

PLATA ONLINE – cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

CUM PLATESC COMANDA PRIN CUPON VALORIC?

Daca aveti un cupon valoric inregistrat pe adresa dumneavoastra de email, trebuie doar sa urmati procedura normala de comanda, folosind aceeasi adresa de email, valoarea cuponului fiind scazuta automat din totalul comenzii dumneavoastra, cand va este afisat sumarul comenzii. Daca in urma decontarii valorii voucher-ului exista o diferenta pozitiva, aceasta va fi achitata ramburs de catre dumneavoastra la receptionarea coletului. Daca diferenta este negativa, valoarea ramasa va fi reportata sub forma unui nou cupon valoric, pe care-l veti putea folosi in aceleasi conditii.

 

POT SA PRIMESC FACTURA PE PERSOANA JURIDICA?

Pentru a emite factura dumneavoastra pe o persoana juridica, va rugam sa precizati datele fiscale in campul “Mesajul dumneavoastra” din formularul de comanda.

X

Inregistreaza-te

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe tot acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în site-ul nostru politică de confidențialitate.